Всім привіт! Я користувалась генератором до сьогодні коли вимикали світло, але бензин дорогий. Тому вирішила купити собі сонячний генератор, щоправда, не знаю який обрати. Порадьте мені варіанти.
Сонячний інвертор для будинку
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться2Пт, 27 Янв 2023 02:43
В мене також була думка купити собі саме бензиновий генератор, але поспілкувавшись зі спеціалістами, я віддав перевагу саме сонячному інвертору, та не пожалкував, це значно вигідніше.
Поделиться3Пт, 27 Янв 2023 02:46
А де саме тебе консультували? мені б не завадила детальна інформація про сонячний інвертор, я мало про нього що знаю. І також підкажи, якої моделі твій інвертор та де його купував?
Поделиться4Пт, 27 Янв 2023 03:00
Мені допомогли з вибором в інтернет-магазині Intstyle, там працюють дуже грамотні спеціалісти, які знають про інвертори та генератори абсолютно все, до найменших деталей.
Купив я собі інвертор 24V/230V 2.4 кВт 2400 Вт MPPT 80A чистий синус, гібридний, сонячний https://intstyle.com.ua/ua/tovari-dlya- … solnechnij який перетворює енергію сонця в електрику, потрібно лише докупити сонячні панелі. У разі якщо погода буде дуже хмарна, електрика буде від задіяної АКБ і системи, яка черпає енергію з батарей. А також можна підключати генератор.
Поделиться5Сб, 25 Фев 2023 23:36
В мене також була думка купити собі саме бензиновий генератор, але поспілкувавшись зі спеціалістами, я віддав перевагу саме сонячному інвертору, та не пожалкував, це значно вигідніше.
Мы тоже передумали генератор брать.
Поделиться6Сб, 25 Фев 2023 23:41
Всім привіт! Я користувалась генератором до сьогодні коли вимикали світло, але бензин дорогий. Тому вирішила купити собі сонячний генератор, щоправда, не знаю який обрати. Порадьте мені варіанти.
У меня муж хорошо в этих вопросах разбирается. Он заказал автономную домашнюю электростанцию тут и не имеем проблем с отключением электричества, лично я просто в восторге! Так что советую тоже обратить внимание на комплект СЭС Премиум 5 кВт АКБ LiFePO4 140 Ah - это вариант отличный!