Привіт всім! В мене трапилося горе, чоловік загинув на заробітках в Києві, і тепер я шукаю ритуальну службу яка його могла б перевезти додому в Черкаси для поховання. Порадьте надійну ритуальну службу, що надає такі послуги.
Перевезення померлих по Україні
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Вт, 14 Мар 2023 05:01
Прийміть мої співчуття! Знаю я одну ритуальну службу, яка вже багато років здійснює такі перевезення, моя знайома до них зверталась, у неї також в родині трапилася біда, і дана служба дуже допомогла.
Поделиться3Вт, 14 Мар 2023 05:06
Я звернулася вже не в одну ритуальну службу, більшість не здійснюють такі перевезення, а ті що перевозять, просять дуже великі гроші. Залиш мені, будь ласка, посилання якщо це можливо, на сайт ритуальної служби, послугами якої користувалась твоя знайома.
Поделиться4Вт, 14 Мар 2023 05:13
Зверталась вона в ритуальну службу "ПП Прядко" https://www.prjadko.kiev.ua/ua/blog/595 … raini.html які вже багато років здійснюють перевезення померлих по Україні.
Вартість перевезення померлого залежить від транспорту, та відстані. Мінімальна ціна перевезення померлих Україною складає 16 грн/1 км. Ритуальна служба надає труну, в якій буде перевозити померлого, і також вона може на себе взяти організацію поховання. Детальнішу інформацію ти можеш подивитися на сайті, також там є їх номера телефонів. Працюють вони цілодобово.