Всім добрий вечір! Друзі, потрібна ваша допомога, мені терміново потрібно купити стабілізатор напруги тому що в моєму старенькому будинку дуже стрибає електрика. Чи могли б ви мені порадити магазин у Харкові?
Стабілізатори напруги у Харкові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Пн, 20 Мар 2023 01:14
Всім добрий вечір! Друзі, потрібна ваша допомога, мені терміново потрібно купити стабілізатор напруги тому що в моєму старенькому будинку дуже стрибає електрика. Чи могли б ви мені порадити магазин у Харкові?
Привіт. Згоден, що кожній українській родини потрібно купувати подібну техніку. Тому що у теперішній час можна залишитись без холодільника чи мікрохвильвки одночасно. Щоб такого не сталося треба стабілізувати напругу.
Поделиться3Пн, 20 Мар 2023 01:15
Ось і я так думаю. Мені дуже шкода буде мого нового комп'ютера. Я на нього складала гроші десь рік. Тому порекомендуйте де краще купити стабілізатор напруги.
Поделиться4Пн, 20 Мар 2023 01:18
Ось і я так думаю. Мені дуже шкода буде мого нового комп'ютера. Я на нього складала гроші десь рік. Тому порекомендуйте де краще купити стабілізатор напруги.
Я купував стабілізатор напруги у Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/stabilizatory-naprjazhenija/ в магазині Алло. Мені довподоби став стабілізатор з інформативним дісплеєм, щоб я міг бачити різницю в показниках, а саме стабілізатор напруги Gemix RDX-1000 Gemix релейний цифровий 700Вт (07500024). Його переваги:
- Широкий робочий діапазон вхідної напруги 140 – 260 В
- швидкість реакції на зміну напруги, менше 0,5 сек.
- Стійкість до перешкод в електричній мережі та імпульсним підвищенням напруги
- Простота експлуатації
- Інформативний LCD дисплей
- Захист від перегріву та короткого замикання.