Привіт всім! Хочу купити собі якісний Power Bank, але не знаю який обрати чесно кажучи не купувала його раніше. Хто купував, порадьте мені якісний та інтернет-магазин в Харкові, де його можна купити.
Отредактировано Любаня (Сб, 15 Апр 2023 02:21)
Любительский форум животных |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Любительский форум животных » Флудим от души » Який Power Bank краще купити у Харкові?
Привіт всім! Хочу купити собі якісний Power Bank, але не знаю який обрати чесно кажучи не купувала його раніше. Хто купував, порадьте мені якісний та інтернет-магазин в Харкові, де його можна купити.
Отредактировано Любаня (Сб, 15 Апр 2023 02:21)
Зараз без павербанка важко, особливо коли не стабільна електроенергія. Можу підказати інтернет-магазин де великий вибір портативних зарядних пристроїв, та ціни більше ніж лояльні.
От і я відчула як без павербанка складно, коли часто вимикали світло. Можливо порадиш мені конкретний павербанк, та залиш посилання на магазин який ти мені хотів порадити. Завчасно дуже вдячна!
Хочу порекомендувати тобі купити Power Bank Romoss 40000mah 18 W PEA40 https://allo.ua/ua/harkiv/universalnye- … e-batarei/ в інтернет-магазині Алло. Ця модель має велику ємність батареї 40000 мАг, що дозволяє заряджати пристрої більше разів.
Крім того, швидкість зарядки 18 Вт дозволяє заряджати необхідні пристрої швидше, що є важливим, якщо у вас обмежений час. Цей Power Bank також має досить компактні розміри, що дозволяє з легкістю брати його з собою в подорожі.
Вы здесь » Любительский форум животных » Флудим от души » Який Power Bank краще купити у Харкові?