Добрий день друзі. Кілька днів тому мені подарували щеня німецької вівчарки. Хочу купити йому корм. Порадьте мені надійний зоомагазин, де можна зробити таку покупку. Буду вам вдячний.
Купівля корму для собак
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Ср, 31 Май 2023 02:28
Доброго дня і вам. Я завжди купую корм для свого собаки лише в одному перевіреному зоомагазині. Можу з вами поділитись інформацією. Якщо актуально, пишіть. Радий допомогти вам.
Поделиться3Ср, 31 Май 2023 02:29
Дякую що відповіли. Я вже не знаю, куди мені звертатися. Знайшов декілька зоомагазинів в інтернеті, але мені вони чомусь здалися якимись підозрілими. Скажіть, де ви купуєте? І який корм мені вибрати для цуценяти?
Поделиться4Ср, 31 Май 2023 02:30
Мені рік тому знайомий порадив чудовий інтернет-магазин зоотоварів MasterZoo. З того часу я купую корм для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/ тільки тут. Для вашого цуценяти я порадив би вам сухий корм для цуценят та молодих собак великих порід Dog Chow Puppy Large Breed Turkey зі смаком індички. Він сприяє підтримці імунітету та здоров'я, відмінно розвиває м'язи і тіло, так само завдяки його складу скелет цуценя розвивається міцним. На сайті магазину ви можете подивитися більше вибору і вибрати варіант, що підходить вашому цуценяті.