Всім привіт! Я хочу собі для роботи скласти хороший комп'ютер, але оскільки погано в цьому розбираюсь, шукаю допомогу в інтернеті. Порадьте мені сайт, де можна зібрати не дуже дорого ПК онлайн.
Збірка ПК в інтернеті
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Ср, 22 Ноя 2023 03:43
Купити комп'ютер вже повністю в зібраному стані може бути надто дорого, а от якщо його зібрати онлайн, можна не погано зекономити. Можу відказати тобі сайт, в якому сам замовляв збір комп'ютера, і залишився їх роботою задоволений.
Поделиться3Ср, 22 Ноя 2023 03:48
Я передивилась ціни на комп'ютери, і мені знайомий порадив збирати його саме з деталей. Дуже цікаво дізнатися, на якому саме сайті ти замовляв збірку комп'ютера, і наскільки ти задоволений тим, як тобі його зібрали? Дякую!
Поделиться4Ср, 22 Ноя 2023 03:54
Збирали мені комп'ютер на сайті Telemart https://telemart.ua/ua/assembly-start.html де спеціалісти своєї справи вислухавши всі мої побажання та фінансові можливості, допомогли скласти дуже крутий комп'ютер, який перевершив всі мої очікування. У них на сайті можна придбати дуже вигідно все, що потрібно для комп'ютера.
Всі комплектуючі якісні, і обов'язково мають гарантію. Тому заходь до них на сайт, і проконсультуйся, тобі зберуть саме той комп'ютер, що тобі потрібний для твоєї роботи.