Так ось, мені дещо непонятно. Недавно у мене була невеличка аварія, але страховка відмовилася виплачувати. Можливо, хтось може пояснити, за що вони відповідають, а за що ні? Можливо, я щось упустив?
Авто аварія
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться2Вт, 16 Янв 2024 04:26
Так ось, мені дещо непонятно. Недавно у мене була невеличка аварія, але страховка відмовилася виплачувати. Можливо, хтось може пояснити, за що вони відповідають, а за що ні? Можливо, я щось упустив?
Слухай, я тебе розумію, нервуюча ситуація з аварією, а тут ще й страхівка відмовляє виплачувати. Це таке неприємне, правда? Так ось, основна ідея, здається, в тому, що страхові компанії покривають тільки те, що враховане в твоєму полісі. Там якраз нещодавно в galinfo.com.ua стаття була про це, може, вона тобі розкриє той момент?
Так, от там зазначено, що страхівка за автогражданку покриває завдані тобі шкоди, але є свої виключення. Якщо ти вчинив щось кримінальне, наприклад, в стані алкогольного сп'яніння, то навіть хороша страхівка може відмовити. Так само, якщо ти не виконав умов свого полісу, наприклад, не мав належного досвіду водіння чи не пройшов техогляд.
От і зверни увагу на те, що можливо, щось з цим пов'язане. А ще, якщо у тебе були якісь дрібні невідомості, то вони теж можуть вплинути на виплату. Дай тому аркушу з деталями та полісу, там все детально розписано.